torsdag 14 april 2011

Nya tag

Nu är det nya tag som gäller! Inte för att jag har deppat sedan mitt förra inlägg, har bara inte haft tiden att skriva något nytt.

Men nya tag alltså. Jag har svalt besvikelsen över att inte komma på intervju till tjänsten jag sökte på universitetet. Det kommer inget gott ur att deppa för länge. Men nu har jag nosat rätt på fyra intressanta tjänster som jag ska söka. Som utredare och som nämndsekreterare på Skellefteå kommun, som verksamhetsutvecklare på Luleå kommun och som klienthandläggare inom kriminalvården i Umeå. Sitter med ansökningarna just nu. Om det är någon som har något bra tips till min angående ansökningar till just de här tjänsterna tar jag tacksamt emot dem!

För övrigt har jag varit på en intervju i Umeå för en projektledartjänst för projektet Normstorm. Tjänsten verkar otroligt intressant och utvecklande, det var dock några saker som fortfarande hänger i luften, men det förtar inte på något vis mitt intresse. Det var 37 sökande till tjänsten och de intervjuade 6 st, så mina chanser är kanske inte jättestora, men de är ju faktiskt inte mindre än någon annans å andra sidan. Jag har haft lite kontakt via e-post med en av de som intervjuade för att ställa kompletterande frågor, men har inte fått svar ännu. Skickade frågorna i fredags, så det kanske inte är något gott tecken att jag inte har fått svar. Det lär hur som helst visa sig inom en snar framtid.

Min halvtidstjänst som jag har nu går ut den sista maj. Har inte hört något om fortsättning, så nu vill jag verkligen hitta ett jobb på heltid där jag får visa min fulla potential. Jag har massor att ge till en arbetsplats, såväl kunskaps- och erfarenhetsmässigt som personligt.

Saknar umgänget med vännerna på AF, det var verkligen en rolig arbetsplats och jag har haft tur som har träffat så många härliga människor! Hoppas på att få ha kvar er i mitt liv!

Nu - ger mig in i skrivandet av ansökningar med liv och lust!


Lisa Nilsson's VisualCV

2 kommentarer:

  1. Jag ska höra med en kollega som är planeringssekreterare på stadsdelsförvaltningen där jag jobbar. Hon är både nämndssekreterare och utvecklingssekreterare i ett!
    Återkommer, kram!

    SvaraRadera
  2. Åh det låter ju jättebra! Stort tack vännen! Kram

    SvaraRadera