tisdag 29 mars 2011

Föredömligt av Umeå Universitet!

Så borde fler arbetsgivare göra! Jag har sökt en tjänst på Universitetet som är hur intressant som helst och som jag vore helt perfekt för. Men nu är det inte det det här ska handla om utan hur föredömligt universitetet arbetar med ansökningar.

När man söker en tjänst på Umeå Universitet kan man följa processen på ett mycket bra sätt, det är tydligt när ansökningstiden går ut och så vidare. Men det bästa, och det upptäckte jag idag, är att när ansökningstiden går ut kommer ett automatiskt mail till alla sökanden. I mailet står det att ansökningstiden har gått ut, man får veta hur många som har sökt tjänsten och får telefonnummer till en kontaktperson om man har vidare frågor. Hur bra som helst! Jag gillar särskilt att jag får veta hur många förutom jag själv som har sökt tjänsten.

Så, fram för mer sådant!

Nu kommer jag hålla tummarna tills de blir blå, jag vill verkligen komma till intervju!

Lisa Nilsson's VisualCV

2 kommentarer:

  1. Hej Lisa! Så himla roligt att höra att du tycker vår sida för anställningar är bra. Jag heter Carina Nyberg och arbetar som registratorsassistent och har utvecklat sidan tillsammans med en kollega och Umdac. Det är jag som tar emot din ansökan och skickar meddelande/överklagandehänvisning när anställningen är klar. Så roligt med positiv respons. Lycka till med jobbet!

    SvaraRadera
  2. Hej Carina!

    Ni har gjort ett toppenjobb med sidan för anställningar! Tycker verkligen att fler borde ta efter.

    SvaraRadera