måndag 21 februari 2011

Det här vill jag arbeta med!

Utan inbördes ordning, här kommer ett ganska långt inlägg om vad jag vill arbeta med.

Verksamhetsutvecklare
Som verksamhetsutvecklare kan man arbeta inom många olika branscher. I stort är det en verksamhetsutvecklares jobb att kunna ta till sig delarna, se helheten och föra processer framåt. Jag är inriktad mot att arbeta inom offentlig och privat sektor, bildningsförbund och frivilligorganisationer där jag vill arbeta med att utveckla och effektivisera. Då jag är kreativ och drivande är detta ett yrke för mig.

Verksamhetsansvarig
Att vara verksamhetsansvarig innebär ett helhetsgrepp om en verksamhet, ibland med ansvar för ekonomi och personal, ibland inte. Även här är jag inriktad mot offentlig och privat sektor, bildningsförbund och frivilligorganisationer. Som verksamhetsansvarig vill jag arbeta just med att ha ett helhetsgrepp vilket passar min flexibla och organiserade personlighet.

Samordnare
Samordnare är ett vitt begrepp, och samordnare återfinns inom de flesta branscher. En samordnare arbetar med att få alla att arbeta mot gemensamma mål och fungerar som spindeln i nätet. Skulle jag arbeta som samordnare skulle jag ta med mig flexibilitet, organisationsförmåga och servicekänsla.

Utredare
Att arbeta som utredare kan innebära att utreda genom att samla in fakta och göra sammanställningar, utarbeta förslag, granska verksamheter, göra uppföljningar och ibland ge råd och upplysningar till allmänheten. Anledningen till att jag skulle vilja arbeta som utredare är en kombination av intresse och erfarenhet. Jag har alltid tyckt att det har varit intressant att läsa på om olika områden och sammanfatta, jag har också fått erfarenhet av detta genom studier och jobb och det gav mersmak!


Utvärderare
Jag skulle mer än gärna arbeta med att utvärdera projekt inom den sociala sektorn. Att läsa projektbeskrivningar, kanske göra intervjuer, granska, sammanställa material och skriva en slutrapportering. Jag har fått möjlighet att göra detta då jag ansvarade för utvärderingen av projektet jag var projektledare för. Förutom att det gav mig erfarenhet av ovan nämnda saker var det också en utmärkt övning i att vara objektiv inför min egen insats.

Jobbcoach
Att coacha människor att aktivt söka arbete är ett mycket stimulerande arbete som jag gärna fortsätter inom. Det innebär bland annat att granska ansökningshandlingar, motivera, ha koll på arbetsmarknaden och förbereda personer för jobbsökande. Att coacha är ett arbete jag gärna skulle kombinera med till exempel verksamhetsutveckling av coachföretag för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar till de som blir coachade.

Projektledare
Att jobba som projektledare för sociala projekt innebär flexibilitet, att vara spindeln i nätet och gott ordningssinne. Allt detta stämmer in på mig vilket var anledningen till att jag älskade mitt jobb som projektledare på Flyktingmottagningen i Gällivare och jag skulle mer än gärna ta chansen till en sådan tjänst igen.


Administratör
Att arbeta som administratör innebär självständigt arbete i kombination med många kontakter med andra människor. I arbetsuppgifterna kan det ingå att sammanställa rapporter, ge service och vara ansiktet utåt, föra mötesprotokoll, och naturligtvis att assistera eller biträda en chef eller en arbetsgrupp. Mina erfarenheter från tidigare anställningar där administration har varit en stor del gör mig lämpad för en tjänst som administratör.

Glöm inte att knappen här nedanför tar dig direkt till mitt CV där du kan få mer information om mina erfarenheter och mål.


Lisa Nilsson's VisualCV

3 kommentarer:

 1. ja jag velar hela tiden om den texten om den ska vara i sidan eller mitt på..sidan är ju klart fräckare, absolut..måste bara passa med linnemodellen.
  kul att du gillar det jag gör!

  SvaraRadera
 2. Jensen education söker ju jobbcoacher. Men den här du vet kanske, eftersom de annonserade i Platsbanken.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset Elena! Jag vet att de sökt coacher tidigare, men vet inte hur deras behov ser ut idag. Kanske kan vara en idé att kontakta dem och fråga.

  Hälsningar

  Lisa

  SvaraRadera